ELTiS Testet

Hej! Igår åkte jag in till Explorius kontor inne i stan. Jag behövde nämligen lite hjälp med två stycken papper till min ansökan som jag fortfarande inte gjort klart. Eller jo, jag gjorde klar den men fick tillbaka mina kompletteringar. Men fick bra hjälp så nu behöver jag bara leta upp mina betyg från 7an och 8an. Förhoppningsvis ligger dom på mitt rum någonstans annars får jag fråga skolan på måndag ifall dom har dom gamla betygen arkiverade. Känns så himla skönt att deras kontor är öppet under lovet. Dom är faktiskt alltid tillgängliga känns de som. Så fort jag haft en fråga har jag mailat min kontakt person och fått bra svar. Tips till andra: Maila er kontaktperson om allt, hur jobbig jag än känt mig så har jag intalat mig själv att de är deras jobb att svara på våra frågor. Men efter jag letat upp betygen så är jag klar. Känns superskönt att äntligen få slippa alla papper. 
 
När jag var inne på kontoret fick jag göra ett test som heter ELTiS. Det står för English Language Test for International Students och jag uppfattade som att de var ett test alla utbytesstudenter måste göra. Det var ganska svårt, enligt mig. Det var uppbyggt som ett nationellt prov men de kändes som nivån var lite högre. Jag frågade de på kontoret efter vad som händer om det inte gick bra på provet och dom sa att de viktiga var inte resultatet utan om man klarade provet eller inte. 
 
Eftersom jag inte är klar med kompletteringar så finns de inga nyheter angående mitt utbytesår. Var på en utbytessträff med några andra utbytesstudenter för några veckor sen. De var ganska länge sen nu men känns alltid skönt att prata med någon som befinner sig i samma situation. Den 30 maj ska jag på ett förberedelsemöte också! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback