Två tusen år senare

 
Hej! Har alltid velat blogga om mitt utbytesår ända sen jag började tänka på det och nu när det vält tar fart så känner jag helt tvärt om. Iallafall brukar det bli bra när man väl tar tag i det och börjar skriva. Vad har hänt sen sist då? Jo, jag tackade ja till min plats och fick lite senare ett samtal om att mina applications hade kommit. Så himla taggad som jag var öppnade jag mailet direkt och möttes av 17 sidor utav saker att fylla i och fixa. Har gjort 4 och är redan trött på dom konstiga frågorna. Ser inte fram emot tills när jag ska börja skriva mitt personliga brev till min framtida host family. 
 
Vad mer kan jag säga.. Känslorna går upp och ner och ibland slås jag utav chockar då jag verkligen undrar varför jag gör detta. Konstigaste grejen att bara ge sig av och byta familj. Iallafall så är det ju inte så att jag tvekar någonstans. Jag vet ju att när jag väl kommer iväg kommer allting bli otroligt bra och jag kommer undra varför jag någonsin tvivla.
 
Föresten har jag fått min kontaktperson och min amerikanska organisation. Har dock aldrig fattat vad den amerikanska organisationen gör men åker iallafall med CETUSA. Det blir säkert bra. Blir så taggad när jag pratar med andra utbytesstudenter, jag orkar inte vänta längre! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback