Visum & ICA-banken

Hej! 

Inga stora nyheter än men kan uppdatera er om min situation just nu. Har varit på ett förberdelsemöte för några veckor sen. Kändes som man redan hört all information dom berättade men de var roligt att höra de tre referens-tjejerna som berättade om deras upplevelser. 4 timmar gick dock snabbare än vad man kan tro så mötet var inte så smärtsamt som de låter. 

 

Har försökt att söka mitt visum men insåg ganska snabbt att jag behövde visumunderlaget så det fungerade inte så bra. Får vänta tills de kommer innan jag kan slutföra visumansökan. Har även beställt mitt ICA-banken kort. Har fått hem dosan och själva kortet med information finns att hämta på Coop just nu. Får se om jag tar mig tiden till att göra de idag eller om det blir någon gång nästa vecka, då jag börjar sommarjobba där i närheten! Jag skulle vilja tipsa er som inte har sökt något nytt bankkort, ICA-banken!! De som är speciellt med deras kort är att man slipper avgifter varje gång man betalar med deras kort utomlands vilket kan vara välbehövligt. Med vanliga kort är de ofta en avgift per utag eller en månads-/årsavgift vilket man nu slipper. Kortet är helt gratis för studenter också. Man kan beställa kortet på deras hemsida, HÄR

 

Kan ju också meddela att jag har gått sista skoldagen i Sverige. Slutade i Tisdags (9:onde juni) så nu har jag haft sommarlov i snart redan en vecka. Känns så konstigt att tänka nästa gång jag går till skolan är det i ett annat land! Nu väntar ett efterlängtat och välförtjänt sommarlov med först sommarjobb sen Barcelona med släkten sen Sardinien med Franca och Albin och förhoppningsvis Tom och Hannes! 

 

Nästa gång ni hör av mig på bloggen har jag förhoppningsvis goda nyheter, man man vet aldrig. De kan komma andra spännande inlägg längst vägen!