Tankar om placering

So this is all the states, kan inte hamna på Hawaii dock vilket är lite synd. Har hört någonstans innan att man inte kunnat hamna på Hawaii eller i Alaska men fick veta på intervjun att det faktiskt går att hamna i Alaska! Som jag har sagt till alla mina kompisar och min familj redan så spelar det inte så stor roll var jag hamnar utan i vilken familj jag hamnar. Det är viktigare för mig att hamna i en familj som tycker det är roligt att ha mig där. Sen vore de ju självklart nice och hamna i Caliornia eller Florida, men let's face it det finns inte 10000 värdfamiljer i de staterna. Just California och Florida är de vanligaste städerna att folk önskar på regionsvalet, som jag för övrigt inte tänker göra, eftersom de vill ha sol och värme och ja, hur nice är det inte att vara där? Men jag tycker att det skulle vara roligt att hamna på ett ställe man inte vet så mycket om typ Pennsylvania (kanske pågrund av PLL hehe) eftersom de mer "populära" staterna kan man besöka på semester. 
 
Jag tror att de kommer bli sjukt bra hur som helst. Det sa dom ockå på Explorius intervjun att de visste utav erfarenhet att det inte spelar någon roll vart man hamnar utan i vilken familj man hamnar. Andra stater som skulle vara sjukt roligt att hamna i skulle vara Colorado, Illinois eller Conneticut. Det finns alltid bra och dåliga saker med de olika staterna men som sagt, familjen kommer först. 
 
Fick all inspiration till detta inlägg från Maja

Intervju

Vid fem var jag tillsammans med mamma och pappa utanför Explorius kontor. Vi gick in och möttes utav en tjej som hette Lisa tror jag. Hon började intervjun som vi var där för att göra. Den första timmen så pratade hon mest på om själva programmet, hur det fungerar med skolan, värdfamiljer osv osv. Sen fick vi ställa några frågor om vi undrade något. Efter det ställde hon några frågor till mina föräldrar och sen till bara mig! När det var min tur att svara på frågorna fick mina föräldrar gå ut. De var först på svenska och sedan bytte hon till engelska. Blev direkt nervös men det är aboslut ingenting att oroa sig, precis som alla andra har sagt! När vi var färdiga sa hon att det hade gått bra och att de skulle skicka ett mail till mig inom några dagar om jag klarat det eller inte. Sjukt nervöst.
 
 
 
 

Resan har börjat..

Nu känns det som det äntligen är på riktigt, jag har anmält mig till utbytesstudent! För ungefär en vecka sedan skickade jag in en intresseanmälan till Explorius och idag fick jag svar! Dom ringde upp mig imorse och ville boka en intervju. Så jag har en bokad intervju redan nu på tisdag! 
 
Känner mig just nu jättetaggad på att åka iväg för allting börjar kännas mer och mer verkligt. Har ju länge bara gått runt och drömt om detta men nu känner jag att de faktiskt börjar bli på riktigt. Känns så skönt att äntligen kunna säga att jag ska åka, även fast jag inte ens kommit långt i processen och inte ens blivit antagen utav min organisation jag sökt till men men! Iallafall välkomna till min blogg här jag kommer att blogga om allting angående mitt utbytesår i USA!